Een Unieke Beleving

Tegenwoordig zijn klanten echt op zoek naar die unieke beleving. Een gevoel die ze nergens anders krijgen, een behandeling die hen een fantastisch waauw gevoel geeft. Deze beleving is mega belangrijk voor je klant maar ook voor jouw salon.

Wat maakt jouw behandelingen nu zo uniek? Waarom zou iemand bij jou een afspraak boeken?

In deze training leer ik je alles aan. Een unieke top beleving geven aan je klanten zodat ze dagen later nog aan je terug denken, meteen een volgende afspraak inboeken en je beste mond aan mond reclame worden.

In deze training neem ik je mee in het volledige verhaal van het moment dat de klant de deur opmaakt tot ze terug vertrekt. 

Hoe belangrijk de voorbereiding is, de ontvangst van je klant, het installeren van je klant, de “beloofde” behandeling uitvoert met al je aandacht naar haar, hoe het advies gesprek kan verlopen en hoe je dan uiteindelijk afsluit.

Om je helemaal mee te nemen in mijn verhaal en het gevoel volledig zelf te ondergaan, start ik de training met de beleving helemaal op jou. Met een relaxerende, klassieke gelaatsverzorging laat ik je voelen wat je klanten gaan voelen. 

Daarna ga jij zelf aan de slag op een model, die jij voorziet. Zo kan je wat je net gevoelt hebt doorgeven aan je model. Dit terwijl ik naast je sta en je daarin constant begeleidt en mijn beste advies en tips mee geef. 

Je kan deze beleving toepassen op al jouw behandelingen, zelfs als je met toestellen werkt.

Deze training is ideaal als jij startende bent, meer gelaatsverzorgingen wilt in je agenda maar ook als je al jaren ervaring hebt en even een nieuwe wind door je salon wilt laten gaan. Werk je met een team en heb je zelf geen tijd om je teamleden een unieke beleving aan te leren, dan is deze training ook voor jou. 

Wat kan je nu verwachten:

  • de training duurt 3 uur.
  • je krijgt een werkboek
  • 4 Pure Beauty facetowels
  • extra belevingselementen voor tijdens de verzorging
  • een maand opvolging voor al je vragen

Deze training kost €499 excl. btw en 0.50 cent/km