Wie is Stephanie?
Wie is de Salonplanner?

ik ben heel to the point. Rond de pot draaien is niks voor mij. Ik geef heel eerlijk en oprecht mijn mening. Ik vind correct zijn en stiptheid héél belangrijk. Daarnaast heb ik een heel klein hartje. En ik ben hoogsensitief. Daar haal ik alleen maar alle voordelen uit. Ik ben heel emotioneel, warm en gevoelig.

Ik hou van eten en drinken, van boeken lezen en geniet ongelofelijk van muziek. Ik kan me geen leven voorstellen zonder muziek.

Stephanie | Jouw Salonplanner.

Waarom ben ik De Salonplanner begonnen:

Toen ik zelf mijn salon opende ha dik heel veel vragen en twijfels. Ik wou dat er toen iemand was die me oprecht kon helpen en advies geven.

Ik wil schoonheidsspecialistes helpen en motiveren om te groeien waar ze soms even vast zit. Geen tijd verliezen aan alles alleen gaan uitzoeken. Maar dichter en sneller hun droom waar maken. Sinds 2019 ben ik dus beautycoach voor jouw salon. Jouw strugle wordt mijn grootste doel.

Ik startte meer dan 16 jaar geleden mijn eigen salon. Ik ging van bijberoep naar hoofdberoep en werkte dag en nacht. Toen kwam de burn-out.

Na 1 jaar pauze opende ik terug mijn deuren en gaf heel duidelijk mijn grenzen aan. Ik doe mijn vak met heel veel passie maar vergeet niet dat jij zelf ook een mens bent. En de tijd van klant is koning is al heel lang voorbij. Zorg dat jij je goed voelt en de rest loopt vanzelf … en zeker met mijn extra hulp.

Met een goede begeleiding, planning en structuur kan jij je salon vol passie runnen en ook nog tijd over houden voor jezelf en de zaken die jouw dierbaar zijn.

Van harte welkom !