Show You're a Beauty

Leer stap per stap hoe sociale media wel voor je kan werken. Doelen stellen, content maken en alles klaarzetten, zonder veel tijd te verliezen. Meer boekingen en dus een mega boost voor je salon! 

 • Van volgers echte klanten maken
 • Sneller content maken
 • Meer tijd voor wat jij het liefst doet, je klanten verwennen
 • Altijd inspiratie 
 • Jouw ideale klant aantrekken
 • €347,00 ( in 3 of 6 termijnen mogelijk ) 

Herken je dit?

 

 • Je hebt geen inspiratie voor je sociale media
 • Je verliest uren tijd aan Canva
 • Je weet niet wat je kan schrijven bij je posts of stories
 • Euhhm … Call to action … Wie?
 • Welke hashtags gebruik je nu best en hoe werken ze?
 • Je haalt niet de gewenste resultaten uit je sociale media
 • Geen idee hoe je kan inplannen
 • Al die technische zaken geven je stress dus doe je maar (n)iets

Het kan echt anders!

 • Altijd in detail weten wat je wanneer kan delen
 • Op een korte en snelle tijd véél content maken
 • De perfecte woorden gebruiken, die je ideale klant spreekt
 • Weten welke Call to action te gebruiken
 • Altijd de juiste hashtags aanspreken
 • Je sociale media laten werken voor je salon
 • 1 maal per maand alles klaarzetten
 • Minder stress en meer vrije tijd voor jezelf en je gezin

Dit is wat Sarah zei ...

Online zichtbaarheid voor je salon

Iedereen zit tegenwoordig op Instagram & Facebook. Ook jouw ideale klant. Je online zichtbaarheid is belangrijk om in het hoofd van je volger te blijven zitten. Het is de drempel om jou te leren kennen, wie ben jij als persoon. Het is de plaats om je salon in de kijker te zetten. Wat zijn de behandelingen die jij aanbiedt. Waarom zou iemand bij jou een afspraak moeten maken. Wat maakt jou en je salon uniek. Gebruik je online zichtbaarheid om je zaak op de kaart te zetten en het de aandacht te geven die ze verdient. Zorg ervoor dat je sociale media bij je past en dat je er geen uren tijd en werk aan verliest en zomaar doelloos wat online bezig bent. Toon online dat jij een echt pro bent in je salon en dat je weet waar je mee bezig bent. Amen! 

Dit leer je in deze cursus

Module 1: Je mindset

Hoe je denkt over sociale media en hoe je dit overbrengt naar je volgers. Er zijn bepaalde zaken die je moet weten over sociale media. Ik kom hier even in je hoofd.

Module 2: Doel bepalen

Door zomaar iets te doen, ga je zomaar niets bereiken. Hier gaan we verandering in brengen. Je leert een helder stappenplan uitwerken en echte resultaten behalen. 

Module 3: De fases van je volger

Niet iedereen is meteen mee in jouw verhaal. Stap per stap en aan de hand van 3 fases, gaan wij jouw volgers warm maken en je beste klant laten worden.

Module 4: Content kalender maken

Een vast ritme met een vaste kalender. Zo gaan we aan de slag. Structuur en planning zijn belangrijk maar ook een vaste regelmaat. Dit ga je hier leren opmaken.

Module 5: Content maken in Canva

Geen tijd meer verliezen aan het scrollen in al die templates. Je gaat je eigen ontwerpen maken en zo een vaste branding maken. Je volgers gaan je herkennen en van je houden.

Module 6: Meta for business

Je hebt alles uitgewerkt maar wat nu. Je kan er voor kiezen om alles klaar te zetten maar je kan ook gaan inplannen. Dit bespaart je héél véél tijd maar ik hou van de combinatie.

Module 7: Teksten schrijven

Stop met aan jezelf te denken en praat zoals je ideale klant praat. Welke woorden gebruikt ze? Wat tiggert haar? Waardoor wordt ze fan van jou en je behandelingen?

Module 8: Call to Actions

Wat wil je nu dat je volger doet, nadat ze je posts, stories en reels heeft gezien? Maak dat ze iets doen. Vertel dat letterlijk. Maak het zo simpel en duidelijk mogelijk. 

Module 9: Hashtags

Typ je er zomaar wat? Ze hebben een doel. Welke je neemt en welke je ideale klant zou gebruiken, is wat je in deze module leert. Laten we die wafeltjes eens juist gebruiken.

Nu voor €347

Eenmalig €347,00 ex btw

3 maandentermijnen €119,00 ex btw

6 maandentermijnen €59,00 ex btw

5/5
Ilse
IlseNagelstyliste
Lees verder
Doordat Stephanie zelf zoveel jaren ervaring heeft als schoonheidsspecialiste, voel je heel goed aan dat ze weet waarover ze spreekt. Een aanrader!
5/5
Lisa
LisaHuidexpert
Lees verder
Nu ik weet hoe ik een doel kan bepalen, zit ik nooit meer zonder inspiratie over wat ik kan delen op Instagram. Deze cursus is met elke video zo simpel en haalbaar.

Wie ben ik nu om jou dit aan te leren

Ik ben Stephanie, schoonheidsspecialiste in hart en nieren met meer dan 17 jaar ervaring. Toen ik mijn salon oprichtte was er geen sociale media en moest ik alles zelf leren. Daardoor heb ik heel veel tijd verloren en fouten gemaakt. Aangezien ik super graag bijleer, ben ik me gaan specialiseren met de beste coachen. Voor De SalonPlanner haal ik 100% mijn klanten door mijn Instagram profiel. Ik weet dus perfect wat online zichtbaarheid voor je kan betekenen. Persoonlijk vind ik dat wij, ambitieuze vrouwen, elkaar moeten steunen en helpen. Daarom maakte ik deze cursus voor jou. Welkom, Beauty!! Ik hoop dat je erbij komt. 

FAQ

Ja! De lessen blijven altijd staan, je volgt de cursus op jouw tempo en wanneer jij er tijd voor hebt.

Dit is een online cursus met video’s, die je via een link van mij ontvangt.

Ik neem je stap per stap mee met video opnames van mijn scherm hoe ik het doe.

Ja! Je kan eenmalig €347 , in 3 termijnen 3x €119 of 6 termijnen 6x €59 excl.btw.

Heel zeker! Meteen na aankoop ontvang je jouw factuur.

Vind ik wel, zo start jij meteen goed en heb je direct een goede basis.

Je hebt een Instagram en Facebook account nodig om deze cursus te kunnen volgen. Ook raad ik een Pro account op Canva aan.